CONSULTING

Heeft u een textielbedrijf dat u wilt laten groeien? We hebben de teams, de methodologie, de middelen en het netwerk om u succesvol te maken. Lees verder om erachter te komen hoe wij onze ervaring aan u ter beschikking stellen.

undraw_online_shopping_ga73.png

Realiseer uw idee om door te vertrouwen op onze ervaring, onze knowhow en onze teams.

#1

LASTENBOEK

In de textielindustrie kan er niet worden geïmproviseerd en we weten allemaal dat fouten duur zijn. Om u in staat te stellen succesvol te zijn, bestaat de eerste stap uit het samen opstellen van een stappenplan en specificaties volgens een efficiënt en dynamisch intern proces.

#2

COLLECTIECREATIE

Vervolgens vertalen we uw ideeën in een moodboard met eerste schetsen van het product. Onze stylisten mobiliseren zich rond uw ideeën en uw visie om u een verhaal en producten aan te bieden die op u lijken. De klant maakt deel uit van dit inspirerende en creatieve proces.

#3

TECHNISCHE FICHES

Zodra de schetsen, de materialen en accessoires zijn gedefinieerd en gevalideerd, realiseren onze teams de technische fiches voor elk product. Een essentiële en onmisbare stap om de productie voor te bereiden. De creatie van de technische fiches vraagt om precisie, technische kennis en ervaring. Het maakt de realisatie van prototypes, de uiteindelijke collectie en de productie mogelijk. Wij voeren deze taak voor u uit.

#4

SOURCING

Parallel aan alle fasen activeert het sourcing team zijn netwerk om de fabrieken en ateliers te vinden die het meest geschikt zijn voor uw producten en lanceert het de eerste monsters.

#5

BRANDING & PACKAGING

De branding, de verpakking en de communicatie zijn een integraal onderdeel van uw merk. In overeenstemming met uw geschiedenis, waarden, visie en producten werkt ons marketing team dat in brand building is gespecialiseerd, samen met u om uw verhaal tot leven te brengen.

#6

DISTRIBUTIE & E-COMMERCE

Het organiseren van uw distributie, het selecteren van uw verkoopkanalen en het maken van de juiste keuzes vereisen een analyse en een duidelijke strategie. Wij stellen onze ervaring en ons netwerk tot uw beschikking om u te helpen slagen en om uw doelstellingen te bereiken.

Manifest

Gezien de betrokkenheid en de inzet van onze teams bij elke adviesmissie, aanvaarden we slechts een beperkt aantal missies per seizoen en selecteren we missies op basis van feitelijke criteria zoals de maturiteit van het project, de betrokkenheid en de beschikbaarheid van de klant, zijn vermogen om zijn ambities te financieren en natuurlijk de toegevoegde waarde die we u kunnen bieden. We komen nooit tussenbeide in het idee- of het voorprojectstadium.

VERTEL ONS WAT UW PROJECT